Team

Aline

Aline

Yogadocent

Ik heb mijn geschoold in diverse yoga stijlen. In India heb ik mijn international teacher for hatha yoga behaald. Op Ibiza heb ik de yin yoga opleiding gedaan. In Frankrijk diverse opleidingen, yoga met de chakra’s en de leer van het achtvoudig pad van Patanjali, naast meditatie. Ik heb twee jaar de opleiding voor essentie therapeut gevolgd. De yogaleer blijft me nog elke dag boeien en ik denk niet dat ik ooit uitgeleerd raak, er zullen nog vele inzichten en inspiratie momenten komen. Als docent zijn natuurlijk de wereld om me heen en de mensen die bij me komen mijn grootste leraar. Mijn credo: Goed voor jezelf zorgen, is als een spil in elke les.
 
Het was mijn droom, een centrum waarbij je de holistische kijk op het leven (het kijken naar niet alleen één ding maar vanuit het geheel) allemaal onder hetzelfde dak kan vinden. Dus zochten we een plek in de natuur, ons grootste voorbeeld. Vonden we elkaar, een team wat elkaar helemaal aanvult en het centrum gezamenlijk draagt. Daaromheen gingen we bouwen, door liefdevolle handen, en waar mogelijk met respect voor de natuur en haar omgeving. Lang voordat het gebouw er was, was het team er al, om elkaar te ontdekken en te processen in dat wat we naar buiten wilden brengen. Inmiddels zijn we alweer een poosje bezig en wat voelt het goed. Het gebouw voelt als een warme veilige plek waar je bij binnenkomst meteen vertrouwd en een soort rust voelt (dit horen we bijna dagelijks). Ons team draagt elkaar, we zetten elkaar en iedereen die komt graag in het licht.
Ik kijk er naar uit je te mogen begroeten.
Cilia

Cilia

Therapeut, Coach & Yogadocent

Soms heb je wat ondersteuning nodig met je innerlijk zijn. Met aandacht kennis en een diep gevoel van verbonden zijn kan Cilia jou bijstaan. Ook heeft ze veel kennis over de Mayakalender. Je kunt een persoonlijk profiel laten maken wat je krijgt uitgerijkt in de vorm van een boekje. Jouw plek in het geheel wordt duidelijker, je krijgt meer begrip voor en naar jezelf met wat jij hier doet op aarde.

Website

Dan

Dan

Mede eigenaar

Je zult misschien Dan maar af en toe zien, toch is hij een belangrijke pijler van het centrum. Dan geeft je een warm gevoel van welkom en laat je helemaal jezelf zijn, dat voel je meteen. Hij zorgt met liefde voor het gebouw, dat het schoon, veilig en onderhouden wordt. Zijn ogen dwalen overal en zien wat gezien mag worden.

Froukje

Froukje

Mindfull Parenting Coach

Het opvoeden van een kind kan een van de meest dankbare en mooie taken van een ouder zijn. Er kunnen echter momenten zijn waarop het even niet lukt om dit zo te ervaren. Bijvoorbeeld omdat je een kind hebt met een diagnose, omdat het lastig is de balans te vinden tussen werk en privé of vanwege andere stresvolle gebeurtenissen die het leven nou eenmaal met zich meebrengt. Er zijn vanuit de gemeente vergoedingen beschikbaar.

Website

Ingrid

Ingrid

Verstilling door middel van aanraking

Laat je door haar handen met aandacht aanraken en weer in contact komen met je gevoelens. Zo ervaar je dat er meer ontspanning en rust kan ontstaan. Soms kan het zijn dat je al in een paar sessies meer inzicht kunt krijgen, afhankelijk van waar je tegenaan loopt. Ook verkoopt ze in het centrum haar sieraden.

Website

Rob

Meditatieleraar

Rob Eckhardt verzorgt elke derde donderdag van de maand een meditatieavond. Deze avond bestaat uit een afwisseling van zit, lig en loopmeditaties. De zitmeditaties zijn gebasseerd op ‘zazen’ het zitten met aandacht voor de adem. Een concentratiemeditatie die je stap voor stap de ruimte laat zien waarin je betaan zich beweegt. Een ruimte die vrijheid verschaft en de bevangenheid door gedachten en emoties verminderd.

Van huis uit ben ik architect en meubelontwerper. In 2000 kwam ik in contact met de wereld van meditatie en werd ik getroffen door de kracht en het effect dat het had op mijn doen en vooral laten. Om de zaak te intensiveren heb ik mij sinds 2001 verbonden aan het Zen Centrum Amsterdam en ben ik leerling van Nico Tydeman.

“Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe” is sindsdien de hamvraag. Een simpele vraag met grote impact. Mijn opleiding tot mindfulness trainer in de eerste graad heb ik gevolgd aan de Hogeschool in Utrecht. Ik ben aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging VMBN en werkzaam als mindfulness trainer sinds 2009. In 2018 heb ik transmissie ontvangen van mijn leraar en heeft hij mij het vertrouwen gegeven als zefstandig Zenleraar (Sensei) de traditie door te geven.
Naast mijn werkzaamheden in ons eigen centrum ben ik sinds 2018  verbonden als zenleraar aan het Boswijk instituut.

Website

Tealinda

Holistische Fysiotherapeut & Yogadocent

Tealinda kijkt verder dan de klacht alleen, daarnaast ook Yin docent. Dat maakt dat ze samen met jou op meerdere vlakken kan kijken naar jouw vraag. Veelal ziekefonds vergoed.

Website

Yvonne

Yvonne

Massagetherapeut

Yvonne brengt massages, gewoon lekker om eens te ontspannen en eens los te maken of een gerichte klacht waaraan gewerkt kan worden. Door sommige verzekeraars vergoed.

Website

Centrum voor Bewustwording Cristaly

info@cristalyyoga.nl

Fotografie Ben Vieberink

Webdesign door Ocir.nl